Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    Головне зображення ілюстративне

    Поради

    Список країн, в яких краще не відпочивати

    Безсумнівно, світ має багато красивих місць, а в кожній країні є історичні та природні пам’ятки. Було б просто чудово, якби туристи могли їздити по всіх країнах і дивитися на пам’ятки, проте це не так. В деякі країни в’їзд закритий з тих чи інших причин, та й опинитися там ворогу не побажаєш. Ось список місць, в які на відпочинок їздити не варто.

    Найбільш логічно, не відпочивати в країнах, де ведуться бойові дії. А це:

    Афганістан. Так, війна вже закінчилася, але в силу канонів країни, що склалися, тут не будуть раді туристам з колишнього СРСР.

    Ефіопія. Невідомо. Припиняються чи тут коли-небудь перестрілки, голод, дизентерія і природні катаклізми. Чи не краще місце щоб відпочивати, незважаючи на багату історію країни.

    Бурунді. 50 років тому, але початку війни, в країні був добре розвинений туризм. Там вирощувалися багато сортів кави, була красива культура і багато пам’яток. Під час же війни, яка триває досі, всього цього не стало.

    Джерело: warsawwedding.pl Гаїті. Так само як і Бурунді, п’ятий десяток років веде війни, однак тут іноді бойові дії затихають. Звичайно, є шанс, що ви потрапите в мирне місце, але чи варто ризикувати?

    Конго. Гарне місце для ботаніків і зоологів. Країна багата флорою і фауною, однак вивчати їх під звуки розриваються гранат і автоматних черг не дуже-то безпечно.

    Центральноафриканська республіка. На даний момент йде громадянська війна, не думає закінчуватися.

    Як заробити на відпочинок

    Ірак. Високий рівень злочинності, постійні бойові дії протягом багатьох років. Можливо, через кілька десятків років буде дуже багато екскурсій по музеях і пам’ятних місцях сьогоднішніх подій.

    Сирія. Тут вам не радий ніхто. Щохвилинні вибухи, смерті, затяжна війна – краще сюди не потикатися.

    На цьому закінчується список країн, куди не варто їхати через війну. Є багато місць, куди їхати можна і потрібно, але потрібно робити дуже обережно.

    Індія. Країна дуже красива і багата туристичними маршрутами, але за межами туристичних зон вас чекають дизентерія, бідність, сморід і мародерство.

    Колумбія. У Колумбії можна добре відпочивати тільки уважно слухаючи розпорядження гіда. В іншому випадку ви попадете в руки місцевої мафії і наркобаронів. На поліцію розраховувати не доводиться, вона повністю підкуплена.

    Таїланд. Гарне місце для відпочинку, але влітку висока ймовірність природних катаклізмів.
    Центральна Африка. У Центральній Африки можна запросто підчепити Ебола. Єдине місце, де вона не лютує – Кейптаун в ЮАРе.

    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх