Колона – Cайт громадської журналістики

У 2021 на модернізацію Рівненського аеропорту витратять 75 мільйонів

на модернізацію Рівненського аеропорту 2021

Міністерство інфраструктури у 2021 році планує виділити більше 75 мільйонів гривень на модернізацію аеропортів, серед який є і рівненський.

Також планується, що в наступному році буде модернізовано аеропорти у Вінниці, Одесі, Херсоні, Дніпрі та Закарпатті. Загалом у державному бюджеті на 2021 рік заплановано на розвиток та модернізацію регіональних аеропортів виділити 2,4 мільярди гривень.

Кошти виділені на модернізацію Рівненського аеропорту будуть спрямовані на реконструкцію руліжної доріжки та перону, встановлення радіотехнічного та світлосигнального обладнання. Також планується виконати реконструкцію периметрового огородження.

Варто зауважити, що це лише частина робіт які взагальному потрібно виконати по реконструкції аеропорту, але це ті роботи, які заплановані на наступний рік. В інфографіці Міністерства інфраструктури, яку ви можете побачити на головному фото до цієї статті зазначено, що взагальному на реконструкцію та модернізацію рівненського аеропорту необхідно виділити 397 мільйонів гривень.

Exit mobile version